20 Ekim 2014 Pazartesi

Kingdom Online Bölge İşgal Şartları Vol2


Selam Kingdom'cılar!

Sizlerle daha önce bölge işgal etme şartlarını paylaşmıştım. Gerçekten faydalı olabilecek bir yazıydı. Boş bir bölgeyi işgal etmeyi öğrendiysek artık farklı yollara yelken açabiliriz. Tabii Kingdom kayıt ol ve indir, çünkü okurken oyuna girmek için can atacaksın.



Bu yazımda sizlere başkasına ait bir bölge veya kaleyi işgal ederken dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsedeceğim. Dikkatle okumanızı tavsiye ederim!

Önceki yazımdakileri gerçekleştirdiniz ve boş bir bölgeyi ele geçirerek kalenizi kurdunuz, alanı genişlettiniz. Artık başkasına ait bir bölgeyi veya kaleyi işgal etmek istiyorsunuz haklı olarak. Başlangıçta aldığınız bölge çok önemli, çünkü ilk kalenizi oluşturduğunuz yerin etrafından topraklarınızı büyütme şansınız bulunuyor. Başka bir kaleye veya başkasına ait bir bölgeye saldırmak istiyorsanız öncelikle o kaleye ya da bölgeye sınırı olan bir bölge almanız gerekiyor. Yani kısacası bölge komşusu olmanız şart.

Ayrıca bir konu hakkında daha bahsetmek istiyorum. Yeni bir bölge ya da kale aldığınızda, 24 saat süren bir koruma kalkanı oluşmaktadır. Yani bir bölge aldığınızda ilk 24 saat boyunca kimse size saldırı yapamıyor. 24 saat geçtikten sonra ise artık kendi bölgeleriniz de saldırıya açık hale geliyor. Bu aşamadan sonra savaş saatlerine dikkat etmeniz gerekiyor. Yalnızca 20:00 - 22:00 saatleri arasında savaşa girebiliyorsunuz.

Kingdom kaydol ve bu savaş heyecanını sakın kaçırma!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Knight Online Türkçe Ücretsiz MMORPG Hemen Oyna!

NTTGame