1 Ekim 2014 Çarşamba

Kingdom Online Kışla Haritaları

Herkese merhabalar!

Bildiğiniz üzere Kingdom Online içerisinde çok büyük bir sistem barındırıyor. Birbirinden mükemmel bu sistemlerle ilgili sizleri bilgilendirmek de bizim boynumuzun borcu tabii ki. :) Bu yazıda sizlere Kışla Savaşı hakkında bilgiler vermek istiyorum.
Kingdom Online içerisinde, 1'e 1, Parti ve Solo olmak üzere toplamda üç çeşit kışla savaşı yapılabilmektedir. 1'e 1 Kışla Savaşı'nda oyun içerisinden rastgele bir oyuncuyla tek başınıza savaşabilirsiniz. Parti sisteminde, 4 kişilik partinizle birlikte başka bir partiyle savaşabilirsiniz.

İlkbahar Haritası
Solo sistemde ise tke başınıza harita üzerindeki yaratıklara karşı savaşabilirsiniz. Kışla Savaşı temel olarak turnuva amacıyla hazırlanmış bir savaş türü olma özelliği taşımaktadır. Bu nedenle de bir senelik periyod mevsimlere göre dörde bölünmüş durumdadır.

Kış Haritası
Şampiyonlar da bu dönemler için belirlenecektir. Bunun yanı sıra haritalar da bu 4 mevsime göre düzenlenmiştir. Her mevsim sona erdiğinde veriler sıfırlanarak bir sonraki mevsime geçilmektedir.

Sonbahar Haritası
Ben de en az sizler kadar heyecanlıyım, emin olabilirsiniz. :) Kingdom Online Kışla Savaşı sistemi ile Kingdom Online PvP heyecanını yaşayacaksınız. Hemen Kingdom Online kaydol ve bu büyük heyecana ortak ol!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Knight Online Türkçe Ücretsiz MMORPG Hemen Oyna!

NTTGame