14 Ekim 2014 Salı

Kingdom Online'da Bölge İşgali Şartları


Herkese merhabalar!

Kingdom Online'ın açılmasına 2 aydan daha az bir süre kaldı. Aynı sizler gibi bizde de heyecan dorukta. Kapalı beta olarak 2 Aralık'ta açılacak olan Kingdom Online'da dikkat etmeniz gereken birkaç bilgiyi sizlerle paylaşmak isterim.



Bu yazımda bölge ve kale işgal etme şartlarına kısaca değineceğim. Hem sizin kafanızdaki soru işaretlerini gidermek hem de faydalı olmak amacıyla bu tür konularda yazılarımı blogumdan paylaşıyor olacağım.

Oyun içerisinde G tuşuna bastığınızda açılan dünya haritasında kaleler ve bölgeler işgal ederek diğer lejyonlarla mücadele içerisine girebiliyorsunuz. İşte işgallerden önce bilmeniz gereken bazı hususlar;

Lejyon Seviyesi

Bir bölge işgal etmeden önce ilk olarak yapılması gereken lejyon kurmaktır. Ayrıca bu kurduğunuz lejyonun da 3. seviye olması şartlar arasında.



İşgal Taşı

Lejyonunuz 3 seviye olduktan sonra işgale başlamadan önce birkaç işlem daha olacak... Şayet işgal taşını almadan girerseniz pek bir anlamı kalmıyor. İşgal taşı sadece Sienna Meydanı'ndaki NPC Louis'den satın alabileceğiniz, işgal sonunda ortaya çıkan sunağı aktifleştirmek için gereken bir taştır. Elinizde yoksa işgal işlemini gerçekleştirmeniz de mümkün olmayacaktır.



Bölge Sınırları

Tüm işlemleri yaptınız ancak sunağa gelip bölgeyi almaya çalıştığınızda sistem bölgeyi almanıza izin vermiyorsa haritaya tekrar bakmanızı öneririm. Çünkü şayet bölgenin etrafında başka bir lejyon ya da bölge sınırı varsa o bölgeyi işgal edemezsiniz.



Lejyon Lideri

Tüm koşulları yerine getirdiniz. Her şey dört dörtlük ve 4 heykeli de yıktınız. İş ortada çıkan sunağa geldiğinde iş artık Lejyon Liderinize kalıyor. İşgal Taşı'na sahip olan bu lider taşı kullanarak bölgeyi ele geçirebiliyor.



2 Aralık'ta Kingdom kayıt ol ve Kingdom Online oyna , bu büyük heyecana ortak ol!

Herkese iyi eğlenceler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Knight Online Türkçe Ücretsiz MMORPG Hemen Oyna!

NTTGame