20 Ekim 2014 Pazartesi

Restorasyonda İkinci Şans!


Herkese merhabalar!

OTP sistemini kullanmayan ve 1 Temmuz - 1 Eylül tarihleri arasında hesabına izinsiz giriş yapılan oyuncularımız için, OTP sistemini hem oyun hem de portal için aktif hale getirmek koşuluyla restorasyon işlemi başlatmıştık. Ancak başlatmış olduğumuz restorasyon fırsatı sürecini, bu tarihlerin dışında da hesabına giriş yapılan oyuncular olması sebebiyle 30 Eylül tarihine kadar uzatmış bulunuyoruz. 23 Ekim 2014 tarihine kadar destek sistemi üzerinden yapılan başvurularda restorasyon değerlendirmesi işlemi yapılacaktır!

Kurallar:

1. Sadece 01.07.2014 - 30.09.2014 tarih aralığında hesabı çalınan oyuncularımız restorasyon talebinde bulunabileceklerdir.

2. Destek sistemine gönderilen biletler “Hacked Account/Hesap Çalınması” kategorisi dışında farklı kategoriye gönderilirse, biletiniz değerlendirilmeye alınmadan kapatılacaktır.

3. Bilet içeriğinde bulunan bilgi formunu doğru ve eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir (Çalınan Kullanıcı adı – Hesap Kayıt Tarihi – Doğum Tarihi –Ödeme Bilgileri – Yeni ve başka bir hesaba bağlı olmayan E-posta Adresi gibi sizden istenilen tüm bilgiler). Aksi durumlarda biletleriniz işlem görmeden kapatılacaktır.

4. Hesabınızın erişimi sizde olsa dahi, restorasyon değerlendirmesine alınan hesapların e-posta adresleri değiştirileceği için lütfen başka bir hesap adı altında sistemimize kayıtlı olmayan yeni bir e-posta adresini bilgi formunda belirtiniz. (Herhangi bir bilgi değişikliği yapmak istediğinizde diğer e-posta sağlayıcıları ile sorun yaşayabileceğinizden dolayı, e-posta adreslerinin bunlardan biri ile uzantılı olması gerekmektedir: yahoo, gmail, yandex, hotmail/outlook. )

5. Restorasyon talebinde bulunmak amacıyla bilet atmadan önce OTP Sistemine kayıt olmanız ve sistemi hem Portal hem de oyun içi etkinleştirmeniz gerekmektedir. OTP Sistemine kayıtlı olmayan oyuncularımızın restorasyon talepleri kabul edilmeyecektir. OTP Sistemine buradan kayıt olabilirsiniz.

6. OTP Sistemine gerçek telefon numarasıyla kayıt olmanız gerekmektedir. Sanal telefon numarasıyla yapılan üyelik kaydı yapan oyuncularımızın restorasyon talepleri kabul edilmeyecektir.

7. Restorasyon yapılacak eşyalarda en yüksek seviye; Rebirth +5, Normal +8'dir. +3 Takılar, yine +3 olarak iade edilecektir.

8. Hesaplarında proxy IP kullanan oyuncularımızın restorasyon talepleri kabul edilmeyecektir.

9. Daha önce NPT ya da TPT'den dolayı hesabı kapatılan oyuncularımızın restorasyon talepleri kabul edilmeyecektir.

10. Satın alınan ya da paylaşılan hesaplara sahip oyuncularımızın veya şüpheli görülen hesapların restorasyon talepleri kabul edilmeyecektir.

11. Banka diğer bir deyişle depo dediğimiz karakterlere sahip oyuncularımızın restorasyon talepleri kabul edilmeyecektir.


Hangi Eşyaların Restorasyonu Kabul Edilmeyecektir?

1. Oyun içi para (Gold Bar) iadesi yapılmayacaktır.
2. Scroll ve potion gibi kullanılabilen eşyaların iadesi yapılmayacaktır.
3. Premium Eşyaların iadesi yapılmayacaktır.
4. PUS Eşyalarının iadesi yapılmayacaktır.
5. Karakter iadesi yapılmayacaktır.
6. N-Point iadesi yapılmayacaktır.


Önemli Notlar:

1. Eğer daha önce restorasyon talebiyle bilet yolladıysanız ve 1/9/2014 ile 30/9/2014 tarihleri arasında hacklendiğiniz için restorasyon talebiniz red edildiyse lütfen yeni bir destek bileti gönderiniz.

2. 1/9/2014 ile 30/9/2014 tarihleri arasında destek sistemine göndermiş olduğunuz henüz cevaplanmamış biletleriniz ya da destek ekibi tarafından restorasyon incelemesine alınmış hesaplarınız varsa; lütfen yeni bilet gönderiminde bulunmayınız. Bu durum bilet gönderim tarihinizi güncellediği için hem size hem de diğer mağdur oyuncularımıza daha geç cevap vermemize sebep olmaktadır. Belirtilen tarihler arasında göndermiş olduğunuz ve tarih sebebiyle reddedilmiş biletiniz varsa yeni bilet oluşturunuz.

3. 23/10/2014 Tarihine kadar yapılan Restorasyon talepleri değerlendirilecek, 23 Ekim 2014 Tarihinden sonra yapılan restorasyon talepleri kabul edilmeyecektir.

4. Restorasyonlar atılan bilet sırasına göre, haftalık olarak gerçekleştirilecektir.

Knight Online oyna , Knight Online PvP heyecanını sen de yaşa!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Knight Online Türkçe Ücretsiz MMORPG Hemen Oyna!

NTTGame